Skocz do zawartości

Historia edycji

tomko

tomko

20 minut temu, Luca197 napisał:

Właśnie wody w zbiorniku na dolewkę ubywa dziennie myślę, że jest to około 2L. Nie, nie miałem innej dolewki to jest mój pierwsza dolewka w życiu, a może być problemem, że zbiornik na dolewkę mam zrobiony z jak to powiedzieć Tak jak by szklanej tuby wygląda jak reaktor. Zaraz wstawię zdjęcie

20210127_110520_copy_1024x1365.jpg

Końcówka węża w wodzie? Końcówka węża spustowego musi być wyżej niż wysokość płynu w zbiorniku na dolewkę i powyżej lustra wody w sumpie. W innym wypadku dolewa się samo bez pracy pompy!!!!!! Fizyka się kłania.

tomko

tomko

20 minut temu, Luca197 napisał:

Właśnie wody w zbiorniku na dolewkę ubywa dziennie myślę, że jest to około 2L. Nie, nie miałem innej dolewki to jest mój pierwsza dolewka w życiu, a może być problemem, że zbiornik na dolewkę mam zrobiony z jak to powiedzieć Tak jak by szklanej tuby wygląda jak reaktor. Zaraz wstawię zdjęcie

Końcówka węża w wodzie? Końcówka węża spustowego musi być wyżej niż wysokość płynu w zbiorniku na dolewkę. W innym wypadku dolewa się samo bez pracy pompy!!!!!! Fizyka się kłania.

tomko

tomko

17 minut temu, Luca197 napisał:

Końcówka węża w wodzie? Końcówka węża spustowego musi być wyżej niż wysokość płynu w zbiorniku na dolewkę. W innym wypadku dolewa się samo bez pracy pompy!!!!!!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.