Skocz do zawartości

Historia edycji

Steron

Steron

a to nie przez wódkę masz niskie NO3? Na pewno nie zaszkodzi. Zawsze to lepsza filtracja biologiczna i mniejsze obciążenie dla systemu. Ja po dołożeniu kuleczek po pewnym czasie zauważyłem poprawę i mniejsze skoki obu tych parametrów. Co do tego że vsv działa i w niewielkim stopniu obniża fosforany w przeciwieństwie do wódki pisałem kiedyś w moim temacie nawet wklejałem jakieś zdjęcie z jakiejś ulotki. Obecnie nie używam VSV ani wódki bo przeszedłem na biopellets- obecnie je testuję 2 miesiąć, wrzucam też Rowę profilaktycznie raz w miesiącu żeby nie było niespodzianek.

large.SCAN0019.JPG.7ffd0be11079456caf7c99b715b8d4bb.JPG

Steron

Steron

a to nie przez wódkę masz niskie NO3? Na pewno nie zaszkodzi. Zawsze to lepsza filtracja biologiczna i mniejsze obciążenie dla systemu. Ja po dołożeniu kuleczek po pewnym czasie zauważyłem poprawę i mniejsze skoki obu tych parametrów. Co do tego że vsv działa i w nie wielkim stopniu obniża fosforany w przeciwieństwie do wódki pisałem kiedyś w moim temacie nawet wklejałem jakieś zdjęcie z jakiejś ulotki. Obecnie nie używam VSV ani wódki bo przeszedłem na biopellets- obecnie je testuję 2 miesiąć, wrzucam też Rowę profilaktycznie raz w miesiącu żeby nie było niespodzianek.

large.SCAN0019.JPG.7ffd0be11079456caf7c99b715b8d4bb.JPG

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.