32 minuty temu, erda napisał:Przecież to artykuł Do rzeczy i to podało te niedobre zachodnie , nieobiektywne , pro opozycyjne media i tym się właśnie te media róznią od pisowskich że podawają prawie wszystko .Pomijam fakt czy te wypociny Lisickiego mają cokolwiek wspólnego z prawdą .Ja o przekrętach pisu w dzienniku nie słyszałem czy gp jeszcze nie czytałem .
No tak - Do rzeczy musi zniknąć. Bo przecież pokazuje jak to sędziowie Trybunału Konstytucyjnego pisali ustawy Hipokryzja jak się patrzy. Prawdy nie da się ukryć.
Kolega Rzepliński, pisze koledze Komorowskiemu ustawę o TK, który ten pierwszy reprezentuje. W normalnym kraju rzecz nie do pomyślenia. Mało tego - córeczki obu panów prowadzą fundację zasilaną nie przez kogo innego jak Georga Sorosa:
W polityce też do zaorania - bo źle pisze o naszych ?
Widzisz @erda dla Ciebie też demokracja polega tylko na tym, że niezależne media to są tylko te, które popierają Twoich idoli. Stenogramy jednak nie kłamią kolego.
Napiszcie które tytuły to dla Was media niezależne Czekam z niecierpliwością
P.s sprawdz kto jest akcjonariuszem wp.pl i w jakim stopniu włączyli się do protestu... bo mijasz sie z prawda.