Skocz do zawartości

Historia edycji

Sagerrak1

Sagerrak1

9 minut temu, =Fresz= napisał:

Dawno nasz naród nie był tak skłócony i podzielony

To w sumie też slogan powtarzany przez wolne media, a później przez niemal wszystkich...
Dajcie mi czas od wojny, kiedy ten naród nie był skłócony?
Jak każdy naród jest spolaryzowany wobec jakichś poglądów, rządów etc. To całkiem naturalne zjawisko wykorzystywane w zarządzaniu.
Im bardziej podzielona jest grupa, i im mocniej wierzy w swoje podziały - tym łatwiej ich kontrolować.
Wy się tu wykłócacie na korzyść wszystkim grupom politycznych interesów.

Jak ktoś w memie podsumował "słychać wycie"

Wszystko obraca się w okół tego, co jest politycznie chwytliwe a ma niemal żadne znaczenie gospodarcze.

I w sumie jak @VDR też chętnie dowiem się, które media są niezależne lub "wolne"... od kogokolwiek z wypowiadających się w temacie. Może zacznę oglądać.

Ja wiem, wiem
4fun kids :P

Sagerrak1

Sagerrak1

3 minuty temu, =Fresz= napisał:

Dawno nasz naród nie był tak skłócony i podzielony

To w sumie też slogan powtarzany przez wolne media, a później przez niemal wszystkich...
Dajcie mi czas od wojny, kiedy ten naród nie był skłócony?
Jak każdy naród jest spolaryzowany wobec jakichś poglądów, rządów etc. To całkiem naturalne zjawisko wykorzystywane w zarządzaniu.
Im bardziej podzielona jest grupa, i im mocniej wierzy w swoje podziały - tym łatwiej ich kontrolować.
Wy się tu wykłócacie na korzyść wszystkim grupom politycznych interesów.

Jak ktoś w memie podsumował "słychać wycie"

Wszystko obraca się w okół tego, co jest politycznie chwytliwe a ma niemal żadne znaczenie gospodarcze.

I w sumie jak @VDR też chętnie dowiem się, które media są niezależne lub "wolne"... od kogokolwiek. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.