Skocz do zawartości

Historia edycji

volf

volf

@czupacabra  do bolszewików im się nie równać bo bolszewicy mieli chociaż idee, chore ale mieli.  Oni nie mają żadnych,  mają gdzieś media, konstytucję czy tam pseudo strajki tych niby kobiet. To tylko narzędzia dzięki którym chcą znowu dobrać się do watu. 

Powtórzę co już pisałem i mam nadzieje że niedługo słuch po nich zaginie. 

W dniu 14.02.2021 o 12:09, volf napisał:

Osoby ,które  nie wystarczająco dorobiły się na przekrętach watowskich za poprzednich kadencji , w swiim zacietrzewieniu zrobią wszystko żeby doprowadzić do upadku obecnego rządu PIS i wrócić do poprzedniego. 

Najprostrza droga to poparcie dwóch nieoficjalnych/opozycyjnych  partii politycznych, Polsatu I tvn

Na szczęście są na tyle głupi i krótkowzroczyni,  żeby nie dostrzegać że ci sami ludzie którzy umożliwili im te przekręty,  w myśl prawa i poprawności politycznej, z uśmiechem na ustach wsadzą ich do więzień. 

volf

volf

@czupacabra  do bolszewików im się nie równać bo bolszewicy mieli chociaż idee.   Oni mają gdzieś media, konstytucję czy tam pseudo strajki tych niby kobiet. To tylko narzędzia dzięki którym chcą znowu dobrać się do watu. 

Powtórzę co już pisałem i mam nadzieje że niedługo słuch po nich zaginie. 

W dniu 14.02.2021 o 12:09, volf napisał:

Osoby ,które  nie wystarczająco dorobiły się na przekrętach watowskich za poprzednich kadencji , w swiim zacietrzewieniu zrobią wszystko żeby doprowadzić do upadku obecnego rządu PIS i wrócić do poprzedniego. 

Najprostrza droga to poparcie dwóch nieoficjalnych/opozycyjnych  partii politycznych, Polsatu I tvn

Na szczęście są na tyle głupi i krótkowzroczyni,  żeby nie dostrzegać że ci sami ludzie którzy umożliwili im te przekręty,  w myśl prawa i poprawności politycznej, z uśmiechem na ustach wsadzą ich do więzień. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.