Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

W dniu 20.03.2021 o 10:39, JerzyB napisał:
VDR Ty jesteś rozgarnięty za bardzo bo  powtarzasz swoje teorie .Po co były komisję Ty wiesz lepiej , jak było.A podkomisję powołali pisiory by podważyła wyniki komisji Millera i Mak. Więc kto tu jest nie rozgarnięty ? Cały Pis  i Ty bo cię całkiem o głupili. Chcieliście innej prawdy.

Ja w przeciwieństwie do Ciebie, nie jestem zacietrzewionym politycznie osobnikiem, tylko tym, który potrafi z informacji dostarczonych przez wszystkie media wyciągnąć treść a odrzucić trociny, którymi upycha się głowy osób, które nie potrafią samodzielnie myśleć i samemu budować własnych opinii. Powtarzają później te bzdety czy to po jednej jak i po drugiej stronie, zwane przekazami dnia bo ich bożkowie tak powiedzieli. Twoje zafiksowanie na miernoty polityczne tylko potwierdza stan polskiej polityki i polskiego społeczeństwa.

Jakbyś czytał raport MAK i raport komisji Millera to byś znał różnice między nimi. Podkomisja Macierewicza ma dla mnie marginalne znaczenie, chociaz dzięki jej działaniu, rykoszetem wyszły na jaw okoliczności śledztwa rosyjskiego. Jeśli nie rozumiesz, że komisja Macierewicza służyła głównie do budowy kapitału politycznego a nie do wyjaśniania przyczyn katastrofy to dalej wierz w gusła, szeptuchy i czary i kłaniaj się w pas takiemu Budce czy Schetynie, który od Macierewicza i całej reszty politycznych miernot niewiele się różni. Dalej głosuj na mniejsze zło [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

VDR

VDR

W dniu 20.03.2021 o 10:39, JerzyB napisał:
VDR Ty jesteś rozgarnięty za bardzo bo  powtarzasz swoje teorie .Po co były komisję Ty wiesz lepiej , jak było.A podkomisję powołali pisiory by podważyła wyniki komisji Millera i Mak. Więc kto tu jest nie rozgarnięty ? Cały Pis  i Ty bo cię całkiem o głupili. Chcieliście innej prawdy.

Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem zacietrzewionym politycznie osobnikiem, tylko tym który potrafi z informacji dostarczonych przez wszystkie media wyciągnąć treść a odrzucić trociny którymi upycha się głowy osób które nie potrafią samodzielnie myśleć i samemu budować własnych opinii. Powtarzają później te bzdety czy to po jednej jak i po drugiej stronie zwane przekazami dnia bo ich bożkowie tak powiedzieli. Twoje zafiksowanie na miernoty polityczne tylko potwierdza stan polskiej polityki i polskiego społeczeństwa.

Jakbyś czytał raport MAK i raport komisji Millera to byś znał różnice między nimi. Podkomisja Macierewicza ma dla mnie marginalne znaczenie, chociaz dzięki jej działaniu, rykoszetem wyszły na jaw okoliczności śledztwa rosyjskiego. Jeśli nie rozumiesz, że komisja Macierewicza służyła głównie do budowy kapitału politycznego a nie do wyjaśniania przyczyn katastrofy to dalej wierz w gusła, szeptuchy i czary i kłaniaj się w pas takiemu Budce czy Schetynie, który od Macierewicza i całej reszty politycznych miernot niewiele się różni. Dalej głosuj na mniejsze zło [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

VDR

VDR

Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem zacietrzewionym politycznie osobnikiem, który potrafi z informacji dostarczonych przez wszystkie media wyciągnąć treść a odrzucić trociny którymi upycha się głowy osób które nie potrafią samodzielnie myśleć i samemu budować własnych opinii. Powtarzają później te bzdety czy to po jednej jak i po drugiej stronie zwane przekazami dnia bo ich bożkowie tak powiedzieli. Twoje zafiksowanie na miernoty polityczne tylko potwierdza stan polskiej polityki i polskiego społeczeństwa.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.