Skocz do zawartości

Historia edycji

Arek77

Arek77

7 minut temu, Sadek napisał:

Witam,

Zniknął mi jeżowiec z akwarium i tak z czystej ciekawości co się dzieje jak padnie? rozpuszcza się? Ponieważ to trochę dziwne, żeby nie było po nim nawet śladu...

Jeżeli faktycznie padł i zniknął to......tylko się cieszyć.... tzn. nie z tego, że padł, tylko, że zniknął bez śladu, bo to oznaka dojrzałości akwarium:)-szczególnie jak nie było wzrostu nutrienów. Został zjedzony przez mikro życie.

Albo przyczaił się gdzieś w skale i zrobił sobie kilkudniowa przerwę w żerowaniu. Ja nieraz swojego też nie widziałem kilka dni, a potem niby nic pojawial się na skale lub szybie.

Arek77

Arek77

3 minuty temu, Sadek napisał:

Witam,

Zniknął mi jeżowiec z akwarium i tak z czystej ciekawości co się dzieje jak padnie? rozpuszcza się? Ponieważ to trochę dziwne, żeby nie było po nim nawet śladu...

Jeżeli faktycznie padł i zniknął to......tylko się cieszyć.... tzn. nie z tego, że padł, tylko, że zniknął bez śladu, bo to oznaka dojrzałości akwarium:)-szczególnie jak nie było wzrostu nutrienów.

Albo przyczaił się gdzieś w skale i zrobił sobie kilkudniowa przerwę w żerowaniu. Ja nieraz swojego też nie widziałem kilka dni, a potem niby nic pojawial się na skale lub szybie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.