Skocz do zawartości

Historia edycji

owler

owler

No niestety trzeba co jakiś czas podkręcać bo traci wydajność, ale powiedzmy że to jakoś nie przeszkadza bardzo. Gorzej jest z tymi skokami ale jednak to mocna pompa i trzyma mocny przepływ nawet na tej wysokości 3-4m.

16 minut temu, JerzyB napisał:

Witam

Może raz dobrze zainwestować w dobrą pompę i mieć spokój na lata.  Ja mam Deltec Flow 12 , tej pompy nie słychać .

Pozdrawiam

Widać że dobra pompa i też wysoko pompuje, niestety cena dość wysoka. Ale trzeba będzie prędzej czy później w coś takiego zainwestować.

W Jebao pasuje mi też duża rozdzielczość zmiany wydajności, to przy zwykłym kulowym zaworze jest bardzo pomocne.

owler

owler

No niestety trzeba co jakiś czas podkręcać bo traci wydajność, ale powiedzmy że to jakoś nie przeszkadza bardzo. Gorzej jest z tymi skokami ale jednak to mocna pompa i trzyma mocny przepływ nawet na tej wysokości 3-4m.

13 minut temu, JerzyB napisał:

Witam

Może raz dobrze zainwestować w dobrą pompę i mieć spokój na lata.  Ja mam Deltec Flow 12 , tej pompy nie słychać .

Pozdrawiam

Widać że dobra pompa i też wysoko pompuje, niestety cena dość wysoka. Ale trzeba będzie prędzej czy później w coś takiego zainwestować.

owler

owler

No niestety trzeba co jakiś czas podkręcać bo traci wydajność, ale powiedzmy że to jakoś nie przeszkadza bardzo. Gorzej jest z tymi skokami ale jednak to mocna pompa i trzyma dość mocny przepływ nawet na tej wysokości 3-4m.

11 minut temu, JerzyB napisał:

Witam

Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.