Skocz do zawartości

Historia edycji

Luca197

Luca197

Ja mam Jebao dcp 8000 i szczerze się zastanawiam nad kupnem nowej pompy. Mało tego, że co tydzień muszę regulować, bo spada wydajność co jest mega upierdliwe. Myślałem, że pompa zanieczyszczona, aczkolwiek rozebrałem i wszystko czyściutkie to jeszcze jest dość głośna co mi stanowczo przeszkadza, ponieważ akwarium jest w sypialni. Niestety nie mogę polecić tej pompy nikomu. Każdy z nas ma inne doświadczenia odnośnie pomp Jebao jak widzę.

Tak z czystej ciekawości, jakie pompy polecacie ? Muszę już mieć coś na uwadze.

Luca197

Luca197

Ja mam Jebao dcp 8000 i szczerze się zastanawiam nad kupnem nowej pompy. Mało tego, że co tydzień muszę regulować, bo spada wydajność co jest mega upierdliwe. Myślałem, że pompa zanieczyszczona, aczkolwiek rozebrałem i wszystko czyściutkie to jeszcze jest dość głośna co mi stanowczo przeszkadza, ponieważ akwarium jest w sypialni. Niestety nie mogę polecić tej pompy nikomu. Każdy z nas ma inne doświadczenia odnośnie pomp Jebao.

Tak z czystej ciekawości, jakie pompy polecacie ? Muszę już mieć coś na uwadze.

Luca197

Luca197

Ja mam Jebao dcp 8000 i szczerze się zastanawiam nad kupnem nowej pompy. Mało tego, że co tydzień muszę regulować, bo spada wydajność co jest mega upierdliwe. Myślałem, że pompa zanieczyszczona, aczkolwiek rozebrałem i wszystko czyściutkie to jeszcze jest dość głośna co mi stanowczo przeszkadza, ponieważ akwarium jest w sypialni. Niestety nie mogę polecić tej pompy nikomu. Każdy z nas ma inne doświadczenia odnośnie pomp Jebao.

Luca197

Luca197

Ja mam Jebao dcp 8000 i szczerze się zastanawiam nad kupnem nowej pompy. Mało tego, że co tydzień muszę regulować, bo spada wydajność co jest mega upierdliwe. Myślałem, że pompa zanieczyszczona, aczkolwiek rozebrałem i wszystko czyściutkie to jeszcze jest dość głośna co mi stanowczo przeszkadza, ponieważ akwarium jest w sypialni. Niestety nie mogę polecić tej pompy nikomu. Każdy z nas ma innego doświadczenia odnośnie pomp Jebao.

Luca197

Luca197

Ja mam Jebao dcp 8000 i szczerze się zastanawiam na zakupem nowej pompy. Mało tego, że co tydzień muszę regulować, bo spada wydajność co jest mega upierdliwe. Myślałem, że pompa zanieczyszczona, aczkolwiek rozebrałem i wszystko czyśćiutkie to jeszcze jest dość głośna co mi stanowczo przeszkadza ponieważ akwarium jest w sypialni. Niestety nie mogę polecić tej pompy nikomu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.