mt4m Zgłoś Napisano 17 Lutego 2021 Witam , Potrzebuje pomocy w ustawieniach w/w pompy .Przeszukałem już gdzie się da i nie znalazłem odpowiedzi .Jakiś czas temu odkupiłem 2 pompy ze sterownikiem ,który ma zaprogramowane jakieś tam ustawienia .Pytanie jak to zmienić ?Czy potrzebna jest jakaś aplikacja ,czy ten sterownik łączy się przez wi-fi ,czy trzeba go ręcznie ustawić ?jak to zrobić w samym sterowniku bo siedzę już 2 dzień nad tym i dalej nic mi z tego nie wychodzi Będę wdzięczny za pomoc Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz140 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2021 Aplikacja Syna-GWysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mt4m Zgłoś Napisano 17 Lutego 2021 Aplikację mam ściągniętą ale nie widzę aby w sterowniku była kontrolka wi fi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik Zgłoś Napisano 17 Lutego 2021 Jeśli to sterownik icv6 to połączysz się z aplikacją syna g, jeśli nie to tylko możesz ręcznie poustawiać.Chyba że się mylęWysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mt4m Zgłoś Napisano 17 Lutego 2021 (edytowane) No właśnie tylko jak to zrobić ręcznie ? Sterownik to ten z pokrętłem a icv jeśli dobrze kojarzę to nie ma pokrętła Edytowane 17 Lutego 2021 przez mt4m (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik Zgłoś Napisano 17 Lutego 2021 Najlepiej wejdź na stronę max spect i poszukaj instrukcję obsługi.Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz140 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2021 Icv nie ma pokrętła moze Ty masz tylko sterownik od cyrkulacji bez wifiWysłane z mojego SM-G985F przy użyciu TapatalkaŻeby mieć wifi dokup icv6 wtedy będzie wifiWysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mt4m Zgłoś Napisano 17 Lutego 2021 Właśnie mam ten bez icv ,instrukcje pobrałem ale to jest na starym sterowniku w pierwszej sesji chyba do modelu 150 .Pytanie czy to to samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz140 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2021 Nie masz icv nie masz wifiWysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mt4m Zgłoś Napisano 17 Lutego 2021 Tyle to wiem ,nie takie zadawałem pytanie ,ale dzięki za info Metodą prób i błędów doszedłem do co nieco .Jeszcze tylko muszę opatentować ustawienie zegara Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 18 Lutego 2021 na www.maxspect.com jest duzo instrukcji do pobrania Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach