pele1912 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2021 Od paru dni pavoną dostaje mi jakieś dziwne pęcherze. Twarde są jak plastik co to może być? Ślimak ja ostatnio zwalił ze skały teraz ja przykleiłem. https://naforum.zapodaj.net/98e4f8464d04.jpg.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek K. Zgłoś Napisano 22 Lutego 2021 Zdjęcie trochę nie wyraźne ,ale przypomina valonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pele1912 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2021 Z wyglądu jest podobne ale twarde jak by była z plexi. Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o tym badziewiu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tapajos32 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2021 To valonia - spróbuj ją oderwać - delikatnie żeby nie pękła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pele1912 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2021 Dzięki. Macie rację przyjrzałem się i to to zaraz wyciągnę skałę z pavoną i zerwę poza akwarium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach