Skocz do zawartości

Historia edycji

sith114

sith114

11 minut temu, dla syna napisał:

Nie boisz się tej korozji na stelażu? Kiedyś takią konstrukcję widziałem w skrzydlicy. Było na sprzedaż i bujało się jak fotel na biegunach. Mam nadzieję że to nie ten egzemplarz? 

Całkowicie się nie boje i to nie ten egzemplarz rdza jest powierzchniowa chetnie bym pomalował ale to może jak się cieplej zrobi i będę mógł dobrze wietrzyć ;) Tak naprawdę więcej tam zdartej farby niż rdzy.

Pokaż elektrykę ;)

sith114

sith114

6 minut temu, dla syna napisał:

Nie boisz się tej korozji na stelażu? Kiedyś takią konstrukcję widziałem w skrzydlicy. Było na sprzedaż i bujało się jak fotel na biegunach. Mam nadzieję że to nie ten egzemplarz? 

Całkowicie się nie boje i to nie ten egzemplarz rdza jest powierzchniowa chetnie bym pomalował ale to może jak się cieplej zrobi i będę mógł dobrze wietrzyć ;) Tak naprawdę więcej tam zdartej farby niż rdzy.

sith114

sith114

2 minuty temu, dla syna napisał:

Całkowicie się nie boje i to nie ten egzemplarz rdza jest powierzchniowa chetnie bym pomalował ale to może jak się cieplej zrobi i będę mógł dobrze wietrzyć ;) 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.