Skocz do zawartości

Historia edycji

sith114

sith114

Nowe akwa gotowe stoi na miejscu etc? w sumie teoretycznie masz dwie opcje jak na moje przenieść obecne jak jest i w domu zając się migracja lub zwiększyć litraz. 

Przeprowadzałem wraz ze znajomymi 3 akwaria i swoje przekładałem do większego zawsze to dużo roboty i dużo stresu.

Moja rada z tych doświadczeń przygotowanego rodi nigdy za dużo.  A czekanie po nocy na te x litrów to nie fajna zabawa... 

sith114

sith114

Nowe akwa gotowe stoi na miejscu etc? w sumie teoretycznie masz dwie opcje jak na moje przenieść obecne jak jest i w domu zając się migracja lub zwiększyć litraz. 

Przeprowadzałem wraz ze znajomymi 3 akwaria i swoje przekładałem do większego zawsze to dużo roboty i dużo stresu.

Moja rada z tych doświadczeń przygotowanego rodi nigdy mało. A czekanie po nocy na te x litrów to nie fajna zabawa... 

sith114

sith114

Moja rada z tych doświadczeń przygotowanego rodi nigdy mało. A czekanie po nocy na te x litrów to nie fajna zabawa... 

sith114

sith114

Moja rada z tych doświadczeń przygotowanej przygotowanego rodi nigdy mało. A czekanie po nocy na te x litrów to nie fajna zabawa... 

sith114

sith114

Przeprowadzałem wraz ze znajomymi 3 akwaria i swoje przekładałem do większego zawsze to dużo roboty i dużo stresu 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.