Widzę kostkę 40x40x40 i już mi się podoba mądry wybór. A nie ten badziew set 49l od Aquaela. Ja bym jeszcze zmienił kaskade na Tidala Lampa spoko. Grzałka EHEIM GRZAŁKA THERMO PRESET jest dosyć solidna mam używam jestem zadowolony, ale wziąłbym większą.
Historia edycji
Widzę kostkę 40x40x40 i już mi się podoba mądry wybór. A nie ten badziew set 49l od Aquaela. Ja bym jeszcze zmienił kaskade na Tidala Lampa spoko. Grzałka EHEIM GRZAŁKA THERMO PRESET jest dosyć solidna mam używam jestem zadowolony, ale wziąłbym większą.
Widzę kostkę 40x40x40 i już mi się podoba mądry wybór. A nie ten badziew set 49l od Aquaela. Ja bym jeszcze zmienił kaskade na Tidala Lampa spoko. Grzałka EHEIM GRZAŁKA THERMO PRESET jest dosyć solida mam używam jestem zadowolony, ale wziąłbym większą.
Widzę kostkę 40x40x40 i już mi się podoba mądry wybór. A nie ten badziew od set od Aquaela. Ja bym jeszcze zmienił kaskade na Tidala Lampa spoko. Grzałka EHEIM GRZAŁKA THERMO PRESET jest dosyć solida mam używam jestem zadowolony, ale wziąłbym większą.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.