Skocz do zawartości

Historia edycji

kolalysy

kolalysy

PiotrekAT dzieki za profesjonalną wypowiedź.  Dałem dziś Mangan, Vanad i Fe. Zdam relację czy coś zaobserwuję w akwa. 

Bogatszej soli (obecnie stosuje Tropic Marin) nie dam bo mi osad wychodzi na szybie. 

Odnośnie Jodu wg zaleceń AF powinienem dać ponad 50ml czyli 1/4 buteleczki, czyli nie mało i nie tanio. 

Czy Jod mogę kupić jakiś w proszku i zrobić samodzienie roztwór ? Podobnie inne pierwiastki (Fe gdzieś widziałem chyba artykuł o chelat żelaza ale nie moge znaleźć). Chciałbym ograniczyć koszty bieżącego utrzymania bo planuje akwa ok 1700 l.

kolalysy

kolalysy

PiotrekAT dzieki za profesjonalną wypowiedź.  Dałem dziś Mangan, Vanad i Fe. Zdam relację czy coś zaobserwuję w akwa. 

Bogatszej soli (obecnie stosuje Tropic Marin) nie dam bo mi osad wychodzi na szybie. 

Odnośnie Jodu wg zaleceń AF powinienem dać ponad 50ml czyli 1/4 buteleczki, czyli nie mało i nie tanio. 

Czy Jod mogę kupić jakiś w proszku i zrobić samodzienie roztwór ? Podobnie inne pierwiastki (Fe gdzieś widziałem chyba artykuł o chelat żelaza ale nie moge znaleźć). Chciałbym ograniczyć koszty bo planuje akwa ok 1700 l.

kolalysy

kolalysy

Czy Jod mogę kupić jakiś w proszku i zrobić samodzienie roztwór ? Podobnie inne pierwiastki (Fe gdzieś widziałem chyba artykuł o chelat żelaza ale nie moge znaleźć). Chciałbym ograniczyć koszty bo planuje akwa ok 1700 l

kolalysy

kolalysy

Czy Jod mogę kupić jakiś w proszku i zrobić samodzienie roztwór ? Podobnie inne pierwiastki (Fe gdzieś widziałem chyba artykuł o chelat żelaza ale nie moge znaleźć). Chciałbym ograniczyć koszty bo planuje akwa ok 1500 l

kolalysy

kolalysy

Czy Jod mogę kupić jakiś w proszku i zrobić samodzienie roztwór ? Podobnie inne pierwiastki (Fe gdzieś widziałem chyba artykuł o chelat żelaza ale nie moge znaleźć)

kolalysy

kolalysy

PiotrekAT dzieki za profesjonalną wypowiedź. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.