Skocz do zawartości

Historia edycji

Arek77

Arek77

Literówka

Godzinę temu, Suchy19 napisał:

Genialnie wygląda więc pewnie też znajdzie miejsce w akwarium, z LPS coś ktoś poleca?

Klasyka - Duncanosoma i..... na szczyt, tak aby wkoło było trochę wolnego.... galaxea. Mam ją od kilku miesięcy i ładnie się rozrasta, a wygląda jak gęsta euphyllia do których chyba nie mam szczęścia. Albo ręki. Na dno z przodu ze dwie fungie. 

U mnie w akwa do obowiązkowych jeszcze zaliczam plerogyrę (mam) i katalophyllię (w planach jako ostatni koral). 

Oj jest tego trochę..... wszystkie są ładne i godne polecenia i aby je wszystkie mieć to chyba cały pokój trzeba zalać solanką i na akwa przerobić:D

Arek77

Arek77

55 minut temu, Suchy19 napisał:

Genialnie wygląda więc pewnie też znajdzie miejsce w akwarium, z LPS coś ktoś poleca?

Klasyka - Duncanosoma i..... na szczyt, tak aby wkoło było trochę wolnego.... galaxea. Mam ją od kilku miesięcy i ładnie się rozrasta, a wygląda jak gęsta euphyllia do których chyba nie mam szczęścia. Albo ręki. Na dno s przodu ze dwie fungie. 

U mnie w akwa do obowiązkowych jeszcze zaliczam plerogyrę (mam) i katalophyllię (w planach jako ostatni koral). 

Oj jest tego trochę..... wszystkie są ładne i godne polecenia i aby je wszystkie mieć to chyba cały pokój trzeba zalać solanką i na akwa przerobić:D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.