WikO_O Zgłoś Napisano 22 Marca 2021 Witam wszystkich, zamierzam założyć moje pierwsze akwarium morskie, stąd pytanie jaka przepustowość cyrkulatora do 70l? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 22 Marca 2021 Sow-4, badz sow-5, trochę z zapasem ale dopasujesz sobie moc na kontrolerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikO_O Zgłoś Napisano 22 Marca 2021 Godzinę temu, rodzyngit napisał: Sow-4, badz sow-5, trochę z zapasem ale dopasujesz sobie moc na kontrolerze 4000l/h? to nie będzie pralka w takim litrażu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 22 Marca 2021 2 godziny temu, WikO_O napisał: 4000l/h? to nie będzie pralka w takim litrażu? Masz regulacje mocy od 30 do 100%, moim zdaniem lepiej wziac ciut mocniejsza i ja skrecic niż taką na styk co bedzie chodzila na 100% Np: ja mam (OW-10) 4000l w 90l i wcale szału nie ma a chodzi na 100% + obiegowa 2500l w panelu Jak sie zepsuje to na pewno wezmę mocniejszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach