Skocz do zawartości

Historia edycji

khazad93

khazad93

@Hoom narazie podawałem 60 b/min gazu, odciek miałem 18 kH przy przepływie 0,5l. KH w zbiorniku sporo spadło więc dziś dodałem gazu do reaktora i zobaczymy co się będzie działo. Jednak reaktor cały czas się zapowietrza, nawet przy małej ilości bąbli. Jest teraz dużo lepiej bo przez jeden wężyk podsysało mi powietrza do reaktora. Kurczę jeżeli to by była prawda z tym drobniejszym wkładem do reaktora to by było super bo objawy mam takie same; wszystko przelatuje przez złoże. Kupiłbym ten ARM drobny i całe opakowanie dał na wierzch a na spodzie niech sobie będzie ten gruby. Korale mi świetnie zareagowały na ten wkład więc chciałbym zostać przy tej firmie. Myślisz że też się nada? Patrzę na zdjęcie i się zastanawiam czy ten drobny nie będzie zbyt drobny...

@grzechotnic Jak tam poszły testy? Doszedłeś do jakiś wniosków?

pol_pl_CaribSea-Arm-Reactor-Media-3-78-l-Gruby-7995_1.jpg

khazad93

khazad93

@Hoom narazie podawałem 60 b/min gazu, odciek miałem 18 kH przy przepływie 0,5l. KH w zbiorniku sporo spadło więc dziś dodałem gazu do reaktora i zobaczymy co się będzie działo. Jednak reaktor cały czas się zapowietrza, nawet przy małej ilości bąbli. Jest teraz dużo lepiej bo przez jeden wężyk podsysało mi powietrza do reaktora. Kurczę jeżeli to by była prawda z tym drobniejszym wkładem do reaktora to by było super bo objawy mam takie same; wszystko przelatuje przez złoże. Kupiłbym ten ARM drobny i całe opakowanie dał na wierzch a na spodzie niech sobie będzie ten gruby. Korale mi świetnie zareagowały na ten wkład więc chciałbym zostać przy tej firmie. Myślisz że też się nada?

@grzechotnic Jak tam poszły testy? Doszedłeś do jakiś wniosków?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.