hajtaler Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2021 Witam Jak w tytule mam problem z glonami , rosną wszędzie osadzają się na koralach ,skalach na piasku nie. Czyszczę je systematycznie ale powracają z podwojona silą. Możecie doradzić jak z tym wałczyć i powiedzieć co to za glon Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Felix Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) mi to nie wygląda na glona(w świetle aktynicznym) tylko na cyano: https://reefhub.pl/cyjano-w-akwarium-plaga-prawie-doskonala/ Ewentualnie zrób zdjęcie w białym świetle - w świetle dziennym to coś jest zielone? Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez Felix (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtaler Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2021 cjano miałem kiedyś i raczej nie jest to. bo na piasku się nie osadza Cytuj [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Felix Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2021 10 minut temu, hajtaler napisał: cjano miałem kiedyś i raczej nie jest to. bo na piasku się nie osadza jak dobrze dmucha na piasek to nie będzie na nim cyano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach