Skocz do zawartości

Historia edycji

chris_ek

chris_ek

20 godzin temu, Marianna napisał:

a nie zdejmujesz ich z podstawek

Jeżeli podstawki są ze skały to nie, zoanthusy też zostawiam tylko podstawki przycinam. Sporo kombinuję z ustawieniem korali więc te podstawki są mi na razie na rękę - pewnie zdziwisz się, ale ze wszystkich korali tylko 7 ma przyklejone podstawki do skały:rolleyes:

20 godzin temu, Marianna napisał:

U Ciebie też wygląda na mega czysto, widać że ekipa pracuje non stop

Skała faktycznie jakoś bardzo nie pokrywa się glonem. Natomiast piasek to trochę inna sprawa. Z daleka może i tak wygląda, ale z bliska to już nie jest taki czyściutki - oprócz wejść do jamki gdzie przebywa babeczka.  Tak więc jest bardziej, że tak powiem, "naturalnie" choć tragedii nie ma. Prawdopodobnie dużą rolę odgrywają tu wieloszczety - widziałem jednego dość cienkiego ale długiego jak palec, więc rękę wsadzam już tylko w rękawiczce. Ogólnie piasku od początku ani razu nie odmulałem i mam nadzieję, że to się nie zemści na mnie kiedyś. :unsure:

Tak dla unaocznienia jak to wygląda pod powierzchnią

IMG_20210824_133359_Easy-Resize.com.jpg

chris_ek

chris_ek

19 godzin temu, Marianna napisał:

a nie zdejmujesz ich z podstawek

Jeżeli podstawki są ze skały to nie, zoanthusy też zostawiam tylko podstawki przycinam. Sporo kombinuję z ustawieniem korali więc te podstawki są mi na razie na rękę - pewnie zdziwisz się, ale ze wszystkich korali tylko 7 ma przyklejone podstawki do skały:rolleyes:

19 godzin temu, Marianna napisał:

U Ciebie też wygląda na mega czysto, widać że ekipa pracuje non stop

Skała faktycznie jakoś bardzo nie pokrywa się glonem. Natomiast piasek to trochę inna sprawa. Z daleka może i tak wygląda, ale z bliska to już nie jest taki czyściutki - oprócz wejść do jamki gdzie przebywa babeczka.  Tak więc jest bardziej, że tak powiem, "naturalnie" choć tragedii nie ma. Prawdopodobnie dużą rolę odgrywają tu wieloszczety - widziałem jednego dość cienkiego ale długiego jak palec, więc rękę wsadzam już tylko w rękawiczce. Ogólnie piasku od początku ani razu nie odmulałem i mam nadzieję, że to się nie zemści na mnie kiedyś. :unsure:

Tak dla unaocznienia jak to wygląda pod powierzchnią

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.