Skocz do zawartości

Historia edycji

PiotrMi

PiotrMi

6 minut temu, akwaraf napisał:

Nie wiem jak będzie z moja lampą. Jeżeli się okaże, że ten poziom hałasu  jest normą w lampie K360x będę miał twardy orzech do zgryzienia. Wysyłka w poniedziałek.

Odczucie dźwięku jest zawsze subiektywne ale raczej z tym konkretnym egzemplarzem jest coś nie tak. W filmie, który wstawiłem o kessil jest mowa o tym, że trzeba się czasem zastanowić czy działa, bo wentylator jest cichy. 

U mnie odgłosy akwarium nie stanowią problemu ale jak przyjdzie do mnie kolega morszczak, to mówi, że u mnie cicho nie jest. No ale ja jestem z rodziny o przytępionym słuchu.

PiotrMi

PiotrMi

5 minut temu, akwaraf napisał:

Nie wiem jak będzie z moja lampą. Jeżeli się okaże, że ten poziom hałasu  jest normą w lampie K360x będę miał twardy orzech do zgryzienia. Wysyłka w poniedziałek.

Odczucie dźwięku jest zawsze subiektywne ale raczej z tym konkretnym egzemplarzem jest coś nie tak. W filmie, który wstawiłem o kessil jest mowa o tym, że trzeba się czasem zastanowić czy działa, bo wentylator jest cichy. 

U mnie odgłosy akwarium nie stanowią problemu ale jak przyjdzie do mnie kolega morszczak, to mówi, że u mnie cicho nie jest. No ale ja jestem z rodziny o przytępionym słuch.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.