Kamm Zgłoś Napisano 9 Maja 2021 Cześć. Powiedzcie mi ile watów potrzebuje na takie akwarium? Planuje mieć korale lps/miękkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pele1912 Zgłoś Napisano 9 Maja 2021 Cześć. Powiedzcie mi ile watów potrzebuje na takie akwarium? Planuje mieć korale lps/miękkie Szczerze mówiąc czy T5 czy LED liczył bym Wat na litr. Zawsze jest zapas a bywa tak że po czasie chce się SPSyWysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamm Zgłoś Napisano 9 Maja 2021 Mam na oku fajną lampę led 60w (Skylight AQIR-60H Fluo) jak rozumiem będzie za słaba do tego akwarium? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pele1912 Zgłoś Napisano 9 Maja 2021 Mam na oku fajną lampę led 60w (Skylight AQIR-60H Fluo) jak rozumiem będzie za słaba do tego akwarium?Na miękkie wystarczy i LPS y tęż powinny dać radę ale zawsze dobrze mieć ten zapas. Popatrz na olx widziałem tam hydrę 26 za 1300.Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach