Skocz do zawartości

Historia edycji

Margolee

Margolee

Text

Cześć wszystkim.

Potrzebowałbym porady, jestem na etapie zakupu w/w urządzenia tylko dylemat jaki będzie dobry.

Chcę coś w stylu Jecod/jebao CP, lub Maxspect Gyre.

Akwarium w dzień będzie śmigać na waveboxie plus w/w pompka którą zakupie. W nocy/ pod wieczór wavebox się bedzie wyłączał i akwarium bedzie śmigać tylko na zakupionej pompie.

I teraz moje pytanie. Jaki model by był odpowiedni do mojego akwarium? Jebao modeli od groma.

Myślałem nad CP-40 lub CP-55.

MAXSPECT to chyba 300 lub 350.

Oczywiście różnica w cenie między tymi dwoma kolosalna.

Dajcie jakieś sugestie. Z góry dzięki.

Margolee

Margolee

Text

Cześć wszystkim.

Potrzebowałbym porady, jestem na etapie zakupu w/w urządzenia tylko dylemat jaki będzie dobry.

Akwarium w dzień będzie śmigać na waveboxie plus w/w pompka którą zakupie. W nocy/ pod wieczór wavebox się bedzie wyłączał i akwarium bedzie śmigać tylko na zakupionej pompie.

I teraz moje pytanie. Jaki model by był odpowiedni do mojego akwarium? Jebao modeli od groma.

Oczywiście cena między tymi dwoma kolosalna.

Margolee

Margolee

Cześć wszystkim.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.