Skocz do zawartości

Historia edycji

lukas79

lukas79

17 kwietnia woda wlana do obu  o ile się nie mylę  :))

problemów póki co nie było, jedynie kostka nr 2 przechodziła dłużej cykl azotowy o około 2 tygodnie i życie pojawiło się w niej później

podczas dojrzewanie miałem w obu parę brązowych plamek, potem lekki zielony pokazał się w paru miejscach i wszystko zniknęło szybciej niż się pojawiło

życie w obu było, jest dodawane stopniowo - po ponad tygodniu od ustabilizowania się parametrów - no2 0, no3 5 (w obu) PO4 - było niewykrywalne (kropelki) - jak zacząłem karmić 0,1 (już hanka)

wiele by się już nie pozmieniało stojąc puste 

odpukać w niemalowane,  póki co wszystko wszędzie żyje, ryby zdrowe, wcinają wszystko, cieszę się, że cała obsada gania za suchym 

na co jeszcze było czekać ?

edit----

te "nowsze" błazny od wczoraj siedzą w tym przerośniętym kartoflu, na wycieczkę jedynie do restauracji idą :)

te starsze jak głupie ganiają po całym

1015434362_WhatsAppImage2021-06-13at13_35_43.thumb.jpeg.6f1b8d4e173984152fec1126c953a715.jpeg

lukas79

lukas79

17 kwietnia woda wlana do obu  o ile się nie mylę  :))

problemów póki co nie było, jedynie kostka nr 2 przechodziła dłużej cykl azotowy o około 2 tygodnie i życie pojawiło się w niej później

podczas dojrzewanie miałem w obu parę brązowych plamek, potem lekki zielony pokazał się w paru miejscach i wszystko zniknęło szybciej niż się pojawiło

życie w obu było, jest dodawane stopniowo - po ponad tygodniu od ustabilizowania się parametrów - no2 0, no3 5 (w obu) PO4 - było niewykrywalne (kropelki) - jak zacząłem karmić 0,1 (już hanka)

wiele by się już nie pozmieniało stojąc puste 

odpukać w niemalowane,  póki co wszystko wszędzie żyje, ryby zdrowe, wcinają wszystko, cieszę się, że cała obsada gania za suchym 

na co jeszcze było czekać ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.