Skocz do zawartości

Historia edycji

lukas79

lukas79

magnifica żyje i ma się dobrze - pływa by się nic nie stało, gania za żarciem, jak zawsze 

537490371_WhatsAppImage2021-06-24at11_59_25.thumb.jpeg.190574fffb010d87c473556dc8eb909c.jpeg

euphylla już powoli się zaczyna pokazywać 

w górnej kostce chyba wyjadą  patyki,  poszperam za jakimiś ładnymi LPSami - warunki na patyki raczej średnie w tych kostkach a nie chcę rezygnować z miękkich i bardziej mi na nich zależ w obsadzie z LPS  - wolę w ich miejsce np jakąś ładną dunce 

----- nawet o same parametry wody nie chodzi - to najmniejszy pikuś ....

brak miejsca a wolę jednak LPS, czy ładne miękasy

cyrkulacja - za mała kostka by porobić jakieś strefy, gdzie wieje mniej itd... 

światło ... - albo po LPS/miękasy, albo pod SPS .... też nie do pogodzenia .... by sobie porobić miejsca, gdzie mniej świeci i poupychać tam euphyllie np. jak z kolei rozkręcę światło to mi się euphyllie i miękasy pokazują do połowy ... 

lukas79

lukas79

magnifica żyje i ma się dobrze - pływa by się nic nie stało, gania za żarciem, jak zawsze 

537490371_WhatsAppImage2021-06-24at11_59_25.thumb.jpeg.190574fffb010d87c473556dc8eb909c.jpeg

euphylla już powoli się zaczyna pokazywać 

w górnej kostce chyba wyjadą  patyki,  poszperam za jakimiś ładnymi LPSami - warunki na patyki raczej średnie w tych kostkach a nie chcę rezygnować z miękkich i bardziej mi na nich zależ w obsadzie z LPS  - wolę w ich miejsce np jakąś ładną dunce 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.