Kiks Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2021 Witam mam problem z dwiema kaskadami. Jedna pracowała 5miesięcy poczym została w pełni sprawna schowana jako zapasowa. Druga kaskada po około roku jak się ją wyłączy silnik nie startuje. Wyciągnięta pierwsza to samo. Zbieg okoliczności? Proszę o pomoc bardziej doświadczonych o radę. Dodam że jeśli silnik się ruszy np patyczkiem odpali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pele1912 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2021 Jeśli masz silikon techniczny do uszczelek to można rdzeń ceramiczny nasmarować.Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiks Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2021 19 minut temu, pele1912 napisał: Jeśli masz silikon techniczny do uszczelek to można rdzeń ceramiczny nasmarować. Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Tzn Środek w który wchodzi magnez czy biały '' patyk" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pele1912 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2021 Biały patyk to rdzeń ceramiczny i jego posmaruj. Byle był to jakiś silikon techniczny. Nie jakiś smar czy olej. Aquael produkuje swój silikon można dostać na Allegro.Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiks Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2021 Dzięki kolego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach