Skocz do zawartości

Historia edycji

Sagerrak1

Sagerrak1

31 minut temu, katani napisał:

Jak część pojechała do Wrocławskiego zoo, to już widze jak takie duże kolonie acropor przężyją.

Moim zdaniem to było legalnie sprowadzone, tylko ktoś pewnie papierów niedopatrzył

Nie bardzo widze cyrkulatory w tym dolnym akwarium. zara przy takiej ilości będzie tam rzeźnia. I jedna świetlówka to też słabo.

E tam, słabo, a mnie właśnie przysunęło odwrotne odczucie. Że taki celnik, co to milionem rzeczy się zajmuje, posortował koralowce, zapakował euphyllie osobno, trachy osobno, akry pod większe światło. Zawsze można popełnić błędy, ale chapeau bas.
A pod słabym światłem to i akry przezyją, bure, nierosnące, ale żywe

Po tym jak przyklejone są akry, ze zaczely zalewac podstawki, wnioskuje ze to z farmy w indonezji. 

Sagerrak1

Sagerrak1

23 minuty temu, katani napisał:

Jak część pojechała do Wrocławskiego zoo, to już widze jak takie duże kolonie acropor przężyją.

Moim zdaniem to było legalnie sprowadzone, tylko ktoś pewnie papierów niedopatrzył

Nie bardzo widze cyrkulatory w tym dolnym akwarium. zara przy takiej ilości będzie tam rzeźnia. I jedna świetlówka to też słabo.

E tam, słabo, a mnie właśnie przysunęło odwrotne odczucie. Że taki celnik, co to milionem rzeczy się zajmuje, posortował koralowce, zapakował euphyllie osobno, trachy osobno, akry pod większe światło. Zawsze można popełnić błędy, ale chapeau bas.
A pod słabym światłem to i akry przezyją, bure, nierosnące, ale żywe

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.