Skocz do zawartości

Historia edycji

Felix

Felix

6 minut temu, Słony leszcz napisał:

Ale jak nie przesądza o winie importera? Kto jest właścicielem przesyłki? I kto za nią odpowiada? A w opowieści, że to dostawca z Indonezji sam z siebie tyle "gratisów" nawkładał do boksów to chyba tylko dziecko uwierzy.

Oczywiście konsekwencje  poniesie importer, chodziło mi o umyślne działanie importera.

Nie wiemy czy to były "gratisy", czy pomylone gatunki podczas pakowania, a może coś jeszcze innego.

Nie przesądzałbym o winie, szczególnie gdyby się potwierdziło Janikowo. Ilości 50 kartonów i więcej,  to tylko najwięksi gracze robią, a oni mają spore doświadczenie i potrafią papiery ogarnąć - dlatego często pośrednicza w zakupie mniejszym sklepom, które takich możliwości nie mają.

Felix

Felix

5 minut temu, Słony leszcz napisał:

Ale jak nie przesądza o winie importera? Kto jest właścicielem przesyłki? I kto za nią odpowiada? A w opowieści, że to dostawca z Indonezji sam z siebie tyle "gratisów" nawkładał do boksów to chyba tylko dziecko uwierzy.

Oczywiście konsekwencje  poniesie importer, chodziło mi o umyślne działanie importera.

Nie wiemy czy to były "gratisy", czy pomylone gatunki podczas pakowania, a może coś jeszcze innego.

Nie przesądzałbym o winie, szczególnie gdyby się potwierdziło Janikowo. Ilości 50 kartonów i więcej,  to tylko najwięksi gracze robią.

Felix

Felix

1 minutę temu, Słony leszcz napisał:

Nie przesądzałbym o winie, szczególnie gdyby się potwierdziło Janikowo. Te 50 kartonów i więcej,  to tylko najwięksi gracze robią.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.