Skocz do zawartości

Historia edycji

michalzgierz1989

michalzgierz1989

Godzinę temu, katani napisał:

Myślę, że zabrzmi to brutalnie, ale w przypadku poważnej katastrofy naturalnej ratuje się artykuły pierwszej potrzeby. Ubrania, dokumenty, cenną elektronikę, dane na nośnikach elektronicznych. Gdybym stanął przed decyzją, co ratować - ubrania, dokumenty i dyski przenośne - czy akwarium. To moja rafa by umarła. Szczególnie, że często masz czas i możliwości żeby wziąć to, co uniesiesz na piechotę w rękach.

Inna sprawa, że po takiej sieczce tydzień lub dwa nie byłoby prądu, czego akwarium i tak by nie przeżyło.

Michał wiadomo że w pierwszej kolejności ratujesz najbliższych i to co potrzeba, ale są sytuacje że zwierząt też nie zostawiasz na pastwę losu. Są na YT filmy wpisz Powódź sokolniki 2010 jest sześć części oraz jak dobrze poszukasz to na tym samym kanale znajdziesz też filmy z rafy. Tam chłopak pokazał jak coś takiego wygląda od środka, spora liczba osób została ewakuowana, ale byli również tacy którzy pływali na własnym sprzęcie zmieniając się, i pilnowali swojego dobytku jak również dokarmiali swoje zwierzaki. Posiadając agregat myślę że spokojnie akwarium bez szwanku by też przetrwało. :) 

michalzgierz1989

michalzgierz1989

Godzinę temu, katani napisał:

Myślę, że zabrzmi to brutalnie, ale w przypadku poważnej katastrofy naturalnej ratuje się artykuły pierwszej potrzeby. Ubrania, dokumenty, cenną elektronikę, dane na nośnikach elektronicznych. Gdybym stanął przed decyzją, co ratować - ubrania, dokumenty i dyski przenośne - czy akwarium. To moja rafa by umarła. Szczególnie, że często masz czas i możliwości żeby wziąć to, co uniesiesz na piechotę w rękach.

Inna sprawa, że po takiej sieczce tydzień lub dwa nie byłoby prądu, czego akwarium i tak by nie przeżyło.

Michał wiadomo że w pierwszej kolejności ratujesz najbliższych i to co potrzeba, ale są sytuacje że zwierząt też nie zostawiasz na pastwę losu. Są na YT filmy wpisz Powódź sokolniki 2010 jest sześć części oraz jak dobrze poszukasz to na tym samym kanale znajdziesz też filmy z rafy, tam chłopak pokazał jak coś takiego wygląda od środka, spora liczba osób została ewakuowana, ale byli również tacy którzy pływali na własnym sprzęcie zmieniając się, i pilnowali swojego dobytku jak również dokarmiali swoje zwierzaki, posiadając agregat myślę że spokojnie akwarium bez szwanku by też przetrwało. :) 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.