Jak traktuję Pana Przemka jako rzemieślnika, który może nie nadąża z duchem czasu, jeśli chodzi o obsługę klienta ale za to ma fach w ręku. Jako konsumenci zawsze mamy wybór. Ja postawiłem na baniak z Akwarium Szczecin i jestem mega zadowolony. Trzeba wziąć poprawkę na termin odbioru, i przypominać się konsekwentnie. Jeśli ktoś potrzebuje akwarium na cito to jest spory wybór, ale z jakością bywa różnie. Wiele razy na forum już o tym prawiono więc dyskusję uważam za jałową. Większość i tak będzie chwaliła jaki to ma cudowny baniak z firmy x. Taka już nasza natura.
Historia edycji
Jak traktuję Pana Przemka jako rzemieślnika, który może nie nadąża z duchem czasu, jeśli chodzi o obsługę klienta ale za to ma fach w ręku. Jako konsumenci zawsze mamy wybór. Ja postawiłem na baniak z Akwarium Szczecin i jestem mega zadowolony. Trzeba wziąć poprawkę na termin odbioru, i przypominać się konsekwentnie. Jeśli ktoś potrzebuje akwarium na cito to jest spory wybór, ale z jakością bywa różnie. Wiele razy na forum już o tym prawiono więc dyskusję uważam za jałową. Większość i tak będzie chwaliło jaki to ma cudowny baniak z firmy x. Taka już nasza natura.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.