5 godzin temu, Ben_sage napisał:Nie wiem co słyszałeś od swoich autorytetów , ale w 2035 wchodzi pakiet klimatyczny dyrektywa i powinno się bezpieczeństwo poprawić. Jako miłośnik wartości unijnych powinieneś wiedzieć co się we wspólnocie Europejskiej dzieje. Powoli małymi kroczkami zbliżamy się do celu. Teraz auta są tanie i dużo osób posiada po 2-3 auta w rodzinie. Wraz z rosnącymi normami euro rośnie też cena auta. Dyrektor generalny Luca de Meo wycenił ,że w 2025 cena aut koncernu renault wzrośnie dwukrotnie w stosunku do cen z tego roku. Jest duża szansa ,że wielu biedaków przesiądzie się na transport publiczny a inni kupią klasę niżej auto np lekkiego wolnego kompakta,więc bezpieczeństwo się na pewno poprawi.
Przydało by się w końcu przerzedzić na drogach , bo od niedawna jest mi trochę ciasno z 400nm i 4x4.
Wybacz , że nie dotrzymałem ci towarzystwa. Pandemia sprzyja pracy u żony w branży roboty na najbliższe lata, budowa drugiego gniazda i podróże. Dużo się dzieje ,ale trzeba czasem zwolnić
Bo fantazja, fantazja jest od tego......
Musisz więcej pisać bo Ty przynajmniej potrafisz rozbawić niczym forumowy "Stasio Gąska"
Nie przypominam sobie, żebyś dotrzymywał mi towarzystwa - poluzuj wodze fantazji bo tutaj to jednak za bardzo Cie Twoje 400nm poniosło. Depnij na hamulec, zanim nie odfruniesz
P.s miłośnik wartości unijnych ? Oj kiepskim obserwatorem jednak jesteś.