Skocz do zawartości

Historia edycji

Sagerrak1

Sagerrak1

3 godziny temu, =Fresz= napisał:

No co niektórzy będą się jednak doszukiwać że to na pewno nie przez robaki, a przez brak odpieniacza jeżeli go w systemie rzeczywiście nie było :P 

A niech szukają, dla mnie jak z łóżkiem... Co kto robi w swoim mnie nie interesuje, póki nie pcha się z butami do mojego. Choć fajnie, jeśli sam dzieli się doświadczeniem, którego cholera.. kto wie, może mi brakuje. Podobnie jest z ideologiami prowadzenia baniaka. Ze można BEZ to @=Fresz= jesteś bardzo dobrym przykładem i nie ma nad czym dyskutować.  Ale też przykładem, że można BEZ wciskania swojej ideologii ludziom na siłę głęboko do gardeł, a to już jest coś, co można cenić (i mam tu na myśli BEZ a nie szczepionki ;P ). 

Sagerrak1

Sagerrak1

3 godziny temu, =Fresz= napisał:

No co niektórzy będą się jednak doszukiwać że to na pewno nie przez robaki, a przez brak odpieniacza jeżeli go w systemie rzeczywiście nie było :P 

A niech szukają, dla mnie jak z łóżkiem... Co kto robi w swoim mnie nie interesuje, póki nie pcha się z butami do mojego. Choć fajnie, jeśli sam dzieli się doświadczeniem, którego cholera.. kto wie, może mi brakuje. Podobnie jest z ideologiami prowadzenia baniaka. Ze można BEZ to @=Fresz= jesteś bardzo dobrym przykładem i nie ma nad czym dyskutować.  Ale też przykładem, że można BEZ wciskania swojej ideologii ludziom na siłę głęboko do gardeł, a to już jest coś, co można cenić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.