Skocz do zawartości

Historia edycji

Daro73

Daro73

Kiedyś już pisałem o problemach z firmowym odpieniaczem w Reefmaxie. Generalnie mam dwa takie same firmowe zestawy odpieniacza. Jeden jako tako pieni, drugi identyczny, pomimo czyszczenia praktycznie nie pieni wcale. produkuje jedynie strasznie lekką i nietrwałą pianę. W związku z tym postanowiłem pozbyć się tego wynalazku ale nie chce mi się przerabiać całego zestawu. Czy można odpieniacz innej firmy zamontować w 3 komorze po wyjęciu patyków filtracyjnych, fizycznie ten odpieniacz się tam mieści. Rozważam nawet pozostawienie tego firmowego odpieniacza skoro i tak praktycznie nie pieni, mogą być dwa ????

Daro73

Daro73

Kiedyś już pisałem o problemach z firmowym odpieniaczem w Reefmaxie. Generalnie mam dwa takie same firmowe zestawy odpieniacza. Jeden jako tako pieni, drugi identyczny, pomimo czyszczenia praktycznie nie pieni wcale. produkuje jedynie strasznie lekką i nietrwałą pianę. W związku z tym postanowiłem pozbyć się tego wynalazku ale nie chce mi się przerabiać całego zestawu. Czy można odpieniacz innej firmy zamontować w 3 komorze po wyjęciu patyków filtracyjnych, fizycznie ten odpieniacz się tam mieści

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.