Jano79 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 Witam mam 91l akwa45*45*45 na dzień dzisiejszy mam blazny i krewetkę pytanie mogę kupić do takiego akwa gobiodon histrio, gobiodon okinawe i Valenciennea puelaris?. Wszystkie to jeden gatunek nie będą się tlukly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 1 godzinę temu, Jano79 napisał: Witam mam 91l akwa45*45*45 na dzień dzisiejszy mam blazny i krewetkę pytanie mogę kupić do takiego akwa gobiodon histrio, gobiodon okinawe i Valenciennea puelaris?. Wszystkie to jeden gatunek nie będą się tlukly Masz piasek w akwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jano79 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 Tak mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 To polecam duecik Mała babka symbiotyczna plus krewetka pistoletowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jano79 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 Krewetka już jest drugiej nie chce, podoba mi się puelaris i te dwie małe jedna grzebie w piachu a tamte niby siedzą w koralach, ale mam wątpliwości bo to wszystko babki i nie wiem czy nie będą się zwalczać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach