Dejvix Zgłoś Napisano 21 Października 2021 Witam z dnia na dzień padła u jej podstawy widać jakby ślad czy kokon (tunel) od jakiegoś bezkręgowca. Cytuj Gdy wszyscy wiedzą że czegoś nie da się zrobić pojawia się ten jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to coś robi. Einstein Moje 42l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz140 Zgłoś Napisano 21 Października 2021 A czy z tyłu na główce to nie brązowy glut?Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu TapatalkaChodzi mi o to zaznaczoneWysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvix Zgłoś Napisano 21 Października 2021 (edytowane) Nie, ale wiem o czym myślisz, to tkanka sie odrywa, farfocle Edytowane 21 Października 2021 przez Dejvix (wyświetl historię edycji) Cytuj Gdy wszyscy wiedzą że czegoś nie da się zrobić pojawia się ten jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to coś robi. Einstein Moje 42l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 21 Października 2021 28 minut temu, Dejvix napisał: Nie, ale wiem o czym myślisz, to tkanka sie odrywa, farfocle A te farfocle mają kolor niezmienionej, rozpuszczającej się tanki korala, czy zmieniły kolor na brązowy? Jak dasz radę to powąchaj czy te farfocle cuchną. Czy ten koral w ostatnim czasie był przestawiany, przewrócony? Valonia na pewno jej też nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvix Zgłoś Napisano 21 Października 2021 Wlasnie stoi w tym samym miejscu a kolor ten sam co reszta. Wczoraj byla napompowana a dzis masakra. Cos jakby wpełzło Cytuj Gdy wszyscy wiedzą że czegoś nie da się zrobić pojawia się ten jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to coś robi. Einstein Moje 42l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 21 Października 2021 17 minut temu, Dejvix napisał: Wlasnie stoi w tym samym miejscu a kolor ten sam co reszta. Wczoraj byla napompowana a dzis masakra. Cos jakby wpełzło Odetnij podstawkę powyżej Valonii i zobacz co jest w szkielecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach