Skocz do zawartości

Historia edycji

albanos72

albanos72

3 godziny temu, REEFEK napisał:

Ile razy w tygodniu  podajesz reef roids? Tez mam za niskie parametry  i to jedyna rzecz  która je podnosi 

Dwa razy w tygodniu po 1/3 łyżeczki do herbaty maksymalnie, do tego kilkanaście kropli boostera. Sypię to tylko wtedy gdy na Hance zobaczę 0.00.Gdy dawałem wcześniej powyżej pół łyżeczki to Po4 potrafiło podskoczyć o 0,2. Kilka lat temu przytrafiła mi się wpadka. Kupiłem  kilka akropor które trochę marnie wyglądały więc je podkarmiałem codziennie. Po tygodniu wszystkie padły. Przetestowałem wodę a tam było Po4 0,90.  Trzeba uważać aby nie przesadzić ;)

albanos72

albanos72

3 godziny temu, REEFEK napisał:

Ile razy w tygodniu  podajesz reef roids? Tez mam za niskie parametry  i to jedyna rzecz  która je podnosi 

Dwa razy w tygodniu po 1/3 łyżeczki do herbaty maksymalnie, do tego kilkanaście kropli boostera. Gdy dawałem wcześniej powyżej pół łyżeczki to Po4 potrafiło podskoczyć o 0,2. Kilka lat temu przytrafiła mi się wpadka. Kupiłem  kilka akropor które trochę marnie wyglądały więc je podkarmiałem codziennie. Po tygodniu wszystkie padły. Przetestowałem wodę a tam było Po4 0,90.  Trzeba uważać aby nie przesadzić ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.