Skocz do zawartości

Historia edycji

tomko

tomko

48 minut temu, Trurl napisał:

Mam dobre doświadczenia z Pocztą Polską. Wysyłam przesyłki służbowe co miesiąc od kilku lat jako priorytet polecony z potwierdzeniem SMS i zawsze dochodzą na miejsce następnego dnia roboczego

Tak tylko przy umowie hurtowej jaką ma AF, przesyłka idzie listem ekonomicznym, bez możliwości potwierdzenia odbioru. Oczywiście można dopłacić za priorytet i potwierdzenie doręcznia i wtedy dochodzi na następny dzień ale... Ja poczty unikam jak mogę, znając jej jakoś obsługi w placówkach i najczęściej kolejki akurat wtedy jak mógłbym skorzystać. Stawiam więc na paczkomaty jak mam dopłacić.

tomko

tomko

46 minut temu, Trurl napisał:

Mam dobre doświadczenia z Pocztą Polską. Wysyłam przesyłki służbowe co miesiąc od kilku lat jako priorytet polecony z potwierdzeniem SMS i zawsze dochodzą na miejsce następnego dnia roboczego

Tak tylko przy umowie hurtowej jaką ma AF, przesyłka idzie listem ekonomicznym, bez możliwości potwierdzenia odbioru. Oczywiście można dopłacić za priorytet i potwierdzenie doręczni etedy dochodzi na następny dzień ale... Ja poczty unikam jak mogę, znając jej jakoś obsługi w placówkach i najczęściej kolejki akurat wtedy jak mógłbym skorzystać. Stawiam więc na paczkomaty jak mam dopłacić.

tomko

tomko

43 minuty temu, Trurl napisał:

Tak tylko przy umowie hurtowej jaką ma AF przesyłka idzie listek ekonomicznym, bez możliwości potwierdzenia odbioru. Oczywiście można dopłacić za priorytet i potwierdzenie doręcznia. Ja poczty unikam jak mogę, znając jej jakoś obsługi w placówkach. Stawiam więc na paczkomaty jak mam dopłacić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.