Skocz do zawartości

Historia edycji

sith114

sith114

32 minuty temu, dadario napisał:

A może zamiast kupować warto zacząć od czytania/sprawdzania co się nadaje do takiego zbiornika??? 

Najwięcej uwag mam do wyboru lamp... Jesteś pewien, że zaufasz "firmie" produkującej w piwnicy lampy? Bez gwarancji, bez pewności, że to będzie działać??? Radiator, ramka z aluminium i diody dobierane " na oko"???

Lampa jak lampa, akurat z tym garażem to tak wiesz z przymrużeniem oka. Twórcą brakuje marketingu. Bo to co można było na fb wyczytać sprawiało dużo lepsze wrażenie niż piękne obrazki innych producentów. Głównie przy takim zakupie zastanawiałbym się nad gwarancją. Ale jak myślicie, że wasza markowa lampa ma jakąś gwarancję lub możliwości naprawy w razie jakies awarii też możecie się grubo przejechać :D Bo po co producentami po 2 letniej gwarancji ma zależeć żeby lampe naprawić, jak już ma nowy model wam do sprzedania. A szpece od elektroniki mogą powiedzieć "Taniej Pan nowe kupi". Ja w tym czasie naprawie x znanych mi urządzeń ;)

sith114

sith114

27 minut temu, dadario napisał:

A może zamiast kupować warto zacząć od czytania/sprawdzania co się nadaje do takiego zbiornika??? 

Najwięcej uwag mam do wyboru lamp... Jesteś pewien, że zaufasz "firmie" produkującej w piwnicy lampy? Bez gwarancji, bez pewności, że to będzie działać??? Radiator, ramka z aluminium i diody dobierane " na oko"???

Lampa jak lampa, akurat z tym garażem to tak wiesz z przymrużeniem oka. Twórcą brakuje marketingu. Bo to co można było na fb wyczytać sprawiało dużo lepsze wrażenie niż piękne obrazki innych producentów. Głównie przy takim zakupie zastanawiałbym się nad gwarancją. Ale jak myślicie, że wasza markowa lampa ma jakąś gwarancję lub możliwości naprawy w razie jakies awarii też możecie się grubo przejechać :D Bo po co producentami po 2 letniej gwarancji ma zależeć żeby lampe naprawić, jak już ma nowy model wam do sprzedania. A szpece od elektroniki mogą powiedzieć "Taniej Pan nowe kupic". Ja w tym czasie naprawie x znanych mi urządzeń ;)

sith114

sith114

19 minut temu, dadario napisał:

Lampa jak lampa, akurat z tym garażem to tak wiesz z przymrużeniem oka. Twórcą brakuje marketingu. Bo to co można było na fb wyczytać sprawiało dużo lepsze wrażenie niż piękne obrazki innych producentów. Głównie przy takim zakupie zastanawiałbym się nad gwarancją. Ale jak myślicie, że wasza markowa lampa ma jakąś gwarancję lub możliwości naprawy w razie jakies awarii też możecie się grubo przejechać :D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.