Skocz do zawartości

Historia edycji

misiopysio73

misiopysio73

Czołem. W związku z tym, że jestem na etapie projektu akwarium i podobnych wymiarach (130 długości) mam pytanie co do rozplanowania szafki. Niestety, taki wymiar trochę ogranicza możliwości zrobienia dużego i pojemnego sumpa i obok oddzielonej przestrzeni na całą elektrykę. 

Czy takie rozwiązanie jak ma @aaguda  i @katani nie jest problematyczne? Czy nic się nie dzieje na gniazdkach/wtyczkach czy sterownikach do pomp? 

Z pewnością takie rozwiązanie daje większe możliwości na bardziej funkcjonalny sump, bo przy moich 130cm akwarium musiałbym ograniczyć sumpa do mizernych 85cm a tam będzie ciężko wpasować zakupiony już rollermat Clarisea sk5000 i odpieniacz maxpect AD600... 

Będę wdzięczny za wszystkie sugestie. 

Spokojności Wam wszystkim na ten świąteczny czas. No i taaaakiej ryby. A nie, to nie to forum ;);) 

Jarek

misiopysio73

misiopysio73

Czołem. W związku z tym, że jestem na etapie projektu akwarium i podobnych wymiarach (130 długości) mam pytanie co do rozplanowania szafki. Niestety, taki wymiar trochę ogranicza możliwości zrobienia dużego i pojemnego sumpa i obok oddzielonej przestrzeni na całą elektrykę. 

Czy takie rozwiązanie jak masz @aaguda nie jest problematyczne? Czy nic się nie dzieje na gniazdkach/wtyczkach czy sterownikach do pomp? 

Z pewnością takie rozwiązanie daje większe możliwości na bardziej funkcjonalny sump, bo przy moich 130cm akwarium musiałbym ograniczyć sumpa do mizernych 85cm a tam będzie ciężko wpasować zakupiony już rollermat Clarisea sk5000 i odpieniacz maxpect AD600... 

Będę wdzięczny za wszystkie sugestie. 

Spokojności Wam wszystkim na ten świąteczny czas. No i taaaakiej ryby. A nie, to nie to forum ;);) 

Jarek

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.