Don Guido Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2021 Witam. Mam problem rozsypał mi się wirnik pompy filterka tunze 3163. Moje pytanie. Gdzie mogę dostać takowy wirnik lub od jakiej innej pompy tunze będzie pasować. Próbował znaleźć coś u wujka Google ale się poddałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don Guido Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2021 Dziękuję wszystkim na forum za jak zwykle wielką pomoc i zainteresowanie . Jak ktoś by miał kiedykolwiek podobny problem to pompa napędzająca ten filt to pompa tunze 6015 tylko oznaczona 3163. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slider Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2021 SklepKorale lub acropora mogą miećWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don Guido Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2021 Dzięki za odpowiedź. Już ogarnięte. Zamówiłem z Coralhouse, ale tak jak pisałem wirnik od 6015 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach