JerzyB Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Witam Będę przerabiał hydraulikę i mam pytanie . ? Obecnie mam tuż na sumpem , ale chcę przerobić na zawór sterowany siłownikiem. Mam tylko miejsce na samej górze szafki , czyli pod spodem zbiornika. Czy ma znaczenie , w którym miejscu jest zawór . Chodzi o hałas . Pozdrawiam Edytowane 27 Grudnia 2021 przez JerzyB (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2021 Ogólnie nie ma różnicy gdzie będzie zawór, w każdym miejscu będzie działał tak samo... Zastanawia mnie jednak senat takiego zawodu... Po co? Jakim elementem pracy akwarium miałby sterować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2021 31 minut temu, dadario napisał: Ogólnie nie ma różnicy gdzie będzie zawór, w każdym miejscu będzie działał tak samo... Zastanawia mnie jednak senat takiego zawodu... Po co? Jakim elementem pracy akwarium miałby sterować? Sorki mój błąd miało być na zrzucie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach