Skocz do zawartości

Historia edycji

volf

volf

Poniosło mnie dziś trochę, nudziłem się  i wymyśliłem sobie skrobanie tylnej szyby z kilkuletniego nalotu. Rozrobiłem sobie 15L solanki I brakło żeby te wszystkie syfy odessać, musiałem na szybko dorobić jeszcze 10 litrów. Dobrze ze aqua medic się dobrze rozpuszcza. Czyli słuszna podmiana 50% wody. Zobaczymy jutro co na to korale .

Marek Gr

Dzięki zapoznałem się i pewnie wypróbuję 

volf

volf

Poniosło mnie dziś trochę, nudziłem się  i wymyśliłem sobie skrobanie tylnej szyby z kilkuletniego nalotu. Rozrobiłem sobie 15L solanki I brakło żeby te wszystkie syfy odessać, musiałem na szybko dorobić jeszcze 10 litrów. Dobrze ze aqua medic się dobrze rozpuszcza. Czyli słuszna podmiana 50% wody. Zobaczymy jutro co na to korale .

Marek Gr

• Klubowicz
  •  
  • 152 odpowiedzi

Kiedy miałem morskie stosowałem zamiast ballinga Tropic Marin All-For-Reef i super to działało.

Dzięki zapoznałem się i pewnie wypróbuję 

volf

volf

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.