Alcoholik Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 Witam, zrobiłem rolermat.Wszystko było by ok, ale pojawił się mały problem, silniczek kręci raz w prawą stronę raz w lewą stronę co może być nie tak, poniżej foto silniczka jaki zastosowałem.Proszę o poradę. Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 30 minut temu, Alcoholik napisał: Witam, zrobiłem rolermat. Wszystko było by ok, ale pojawił się mały problem, silniczek kręci raz w prawą stronę raz w lewą stronę co może być nie tak, poniżej foto silniczka jaki zastosowałem. Proszę o poradę. Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka A czemu masz silnik na prąd przemienny a nie stały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 Dlatego że mam taki zasilacz.I jest tak że 4 razy kręci w prawo, a 1 w lewo Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu TapatalkaZnalazłem zdjęcie jaki był oryginalny w innym rolermacieWysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 Skończone, nie wiem tylko czy będę musiał wymienić silnik.Efekt końcowy wygląda tak:Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 Witam No brawo , co do silniczka , to może zrób blokadę , by nie ruszał w lewo . Poza tym , nie wiem czy on da radę całą rolkę przeciągnąć .I jeszcze jedno , masz to na jednym pływaku ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 Tak mam to na jednym pływaku, rolkę obraca bez problemu.Jak byś mógł mi wyjaśnić jak zrobić blokadę będę bardzo wdzięcznyWysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 24 minuty temu, Alcoholik napisał: Tak mam to na jednym pływaku, rolkę obraca bez problemu. Jak byś mógł mi wyjaśnić jak zrobić blokadę będę bardzo wdzięczny Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Na sucho rolka idzie lżej , co do blokady to pomyśl sam . Ja bym zrobi ząbki na rolce w jednym kierunku i zapadkę . Ale to dużo pracy , może wymień silniczek na większy. Jeden pływak będzie ciągle wł. i wył . Lepsze rązwiązanie na dwóch . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 Jak na razie dzięki załączeniu się pływaka lekko cofa w lewo i nawija w prawo zobaczę przez noc jak będzie działało, ale zamówię jakiś jedno obrotowy, dziękuję za radę Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach