Skocz do zawartości

Historia edycji

Luca197

Luca197

33 minuty temu, kokomag napisał:

To najpierw kupiłeś a dopiero pytasz o opinie? 

Tak właśnie.

21 minut temu, Chrusciik napisał:

:thumbup: fakt... Ja zanim coś kupię to przekopie masę tematów na forum na dany sprzęt.

Może napisz jakie masz akwa i w jakim celu kupiłeś ten reaktor. 

Nie widzę sensu w tym aby opisywać moje akwarium, podawać parametry i wjakim celu kupiłem reaktor jak również nie piszę, że potrzebuje pomocy z moim akwarium lub parametrami, pytanie brzmiało INACZEJ !. Każdy wie do czego służy Reaktor glonowy. Zadałem konkretne pytanie i grzecznie poprosiłem, o opinie, a jeżeli nie masz nic do powiedzenia w tej kwestii po prostu nie zaśmiecaj mi tutaj i daruj sobie durne pisanie.

Luca197

Luca197

29 minut temu, kokomag napisał:

To najpierw kupiłeś a dopiero pytasz o opinie? 

Tak właśnie.

17 minut temu, Chrusciik napisał:

:thumbup: fakt... Ja zanim coś kupię to przekopie masę tematów na forum na dany sprzęt.

Może napisz jakie masz akwa i w jakim celu kupiłeś ten reaktor. 

Nie widzę sensu w tym aby opisywać moje akwarium, podawać parametry i wjakim celu kupiłem reaktor jak również nie piszę, że potrzebuje pomocy z moim akwarium lub parametrami, pytanie brzmiało INACZEJ !. Każdy wie do czego służy Reaktor glonowy. Zadał konkretne pytanie i grzecznie poprosiłem, o opinie, a jeżeli nie masz nic do powiedzenia w tej kwestii po prostu nie zaśmiecaj mi tutaj i daruj sobie durne pisanie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.