Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

11 minut temu, AnT napisał:

I tu cię zaskoczę jedna jest już w innym :D Zbiornik typowy sps plus LED . Pozdr. 

Jak długo ? Pół roku ? Rok ? Co za zbiornik ? Jakie LEDy ? Ile światła ? Wrzuć fotki z tamtego zbiornika jak możesz.  Fotki nie są zbyt ostre, dasz radę zrobić fotki z mniejsza głębią ostrości ? No i na razie to są jakieś mikrusy patrząc po wielkości ziaren piasku ;) Podejrzewam, że jak będą miały po 10-15cm, w dobrym świetle będą wyglądać inaczej tak jak pisze Grzesiek ;)  Ale czekam na aktualizacje wątku za jakiś czas, bo ciekawy jestem co z tego wyrośnie.  
Moje digitaty rosnące w różnych miejscach, cięte z tej samej kolonii - wyglądały kompletnie różnie w zależności od światła. O parametrach już nie wspominając. 

VDR

VDR

1 minutę temu, AnT napisał:

I tu cię zaskoczę jedna jest już w innym :D Zbiornik typowy sps plus LED . Pozdr. 

Jak długo ? Pół roku ? Rok ? Co za zbiornik ? Jakie LEDy ? Ile światła ? Wrzuć fotki z tamtego zbiornika jak możesz.  Fotki nie są zbyt ostre, dasz radę zrobić fotki z mniejsza głębią ostrości. No i na razie to są jakieś mikrusy patrząc po wielkości ziaren piasku. Podejrzewam, że jak będą miały po 10-15cm, w dobrym świetle będą wyglądać inaczej tak jak pisze Grzesiek ;)  Ale czekam na aktualizacje wątku za jakiś czas, bo ciekawy jestem co z tego wyrośnie.  
Moje digitaty rosnące w różnych miejscach, cięte z tej samej kolonii - wyglądały kompletnie różnie w zależności od światła. O parametrach już nie wspominając. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.