Skocz do zawartości

Historia edycji

Aquaman

Aquaman

2 godziny temu, Tata napisał:

Może najprostrzy filtr glonowy i w nim spaghetti?

Właśnie składam z kratki koszyczek. Światło też już mam i będę robił mini refugium :D

Tylko też taki mały problem bo muszę resztki leku się pozbyć przez większą podmiankę zanim włożę makroglony. Także nie wiem czy już to zrobić czy po prostu wstrzymać się z refugium. 

22 minuty temu, wojtas350 napisał:

U mnie w starym zbiorniku 100l glony jadły tylko i wyłącznie ślimaki Astralium, niestety padły przy zmianie zbiornika na 300 l, teraz glonów nie mam ale pływa u mnie tominensis i żółtek

Tominiensis fajna rybka. Myślę też nad jej kupnem. Ślimaków też masę miałem ale za dużo tego. Bym musiał może jakiegoś kraba i jeżowca dorzucić. 

Aquaman

Aquaman

2 godziny temu, Tata napisał:

Może najprostrzy filtr glonowy i w nim spaghetti?

Właśnie składam z kratki koszyczek. Światło też już mam i będę robił mini refugium :D

13 minut temu, wojtas350 napisał:

U mnie w starym zbiorniku 100l glony jadły tylko i wyłącznie ślimaki Astralium, niestety padły przy zmianie zbiornika na 300 l, teraz glonów nie mam ale pływa u mnie tominensis i żółtek

Tominiensis fajna rybka. Myślę też nad jej kupnem. Ślimaków też masę miałem ale za dużo tego. Bym musiał może jakiegoś kraba i jeżowca dorzucić. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.