Skocz do zawartości

Historia edycji

tomko

tomko

11 godzin temu, dale napisał:

To ja już wolę ozon :) W dawkach leczniczych. Wiesz to tak jak czerwone wino, gin czy inny alkohol

4 godziny temu, dale napisał:

Ale ozonu nie stosowałem bo nie mam potrzeby. Choć nie wykluczam że w przyszłości może i zacznę

Tych lekarstw to już na dziś żeś Waćpan nałykał się zbyt wiele . Nie ma to jak prawić mądrości nie mając o czymś pojęcia :rofl:

No bez jaj Zajączku... twierdzisz że uv wybija tylko patogeny? No trochę się zagalopowałeś

A toś kolego sam sobie tak zinterpretował. Odstaw "suplementy" i ze zrozumieniem czytaj co jest napisane, bo inaczej przez Twoje wywody umrzemy tu ze śmiechu:thumbup:

tomko

tomko

To ja już wolę ozon :) W dawkach leczniczych. Wiesz to tak jak czerwone wino, gin czy inny alkohol

Ale ozonu nie stosowałem bo nie mam potrzeby. Choć nie wykluczam że w przyszłości może i zacznę

Tych lekarstw to już na dziś żeś Waćpan nałykał się zbyt wiele . Nie ma to jak prawić mądrości nie mając o czymś pojęcia :rofl:

No bez jaj Zajączku... twierdzisz że uv wybija tylko patogeny? No trochę się zagalopowałeś

A toś kolego sam sobie tak zinterpretował. Odstaw "suplementy" i ze zrozumieniem czytaj co się jest napisane, bo inaczej przez Twoje wywody umrzemy tu ze śmiechu:thumbup:

tomko

tomko

3 godziny temu, dale napisał:

Tych lekarstw to już na dziś żeś Waćpan nałykał się zbyt wiele . Nie ma to jak prawić mądrości nie mając o czymś pojęcia. 

3 godziny temu, dale napisał:

A toś kolego sam sobie tak zinterpretował. Odstaw "suplementy" i ze zrozumieniem czytaj co się jest napisane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.