Skocz do zawartości

Historia edycji

owler

owler

Akurat Balling mniej więcej same prochy wychodzi około 300zł rocznie(licząc w tych 5kg wiaderkach, Ca chyba 3,5kg) do tego strongi w 250ml butlach też 300zł (1,5 opakowania rocznie, 1ml każdego dziennie). Nie wiem ile teraz kosztują same proszki takie z chemicznego ale zakładając że są o połowę taniej w co wątpię to tylko mi daje 150 zł oszczędności rocznie. Liczę przy konsumpcji każdego płynu po równo 200ml na dobę. A sól mam gratis worek na 4 miechy czyli rocznie 3 worki czyli jakieś 600-700zł. Nie wiem może i nie jest to dużo. Najgorzej jak mi się wszystko porozjeżdża wtedy koszt ICP plus dozowanie ewentualnych mikro czy makro może być kosztowne lub worek lepszej soli na większą podmiankę. W sumie jak SS też jest od AF to nie jest tak do końca inna sól??, znaczy jak innej firmy.

owler

owler

Akurat Balling mniej więcej same prochy wychodzi około 300zł rocznie(licząc w tych 5kg wiaderkach, Ca chyba 3,5kg) do tego strongi w 250ml butlach też 300zł (1,5 opakowania rocznie, 1ml każdego dziennie). Nie wiem ile teraz kosztują same proszki takie z chemicznego ale zakładając że są o połowę taniej w co wątpię to tylko mi daje 150 zł oszczędności rocznie. Liczę przy konsumpcji każdego płynu po równo 200ml na dobę. A sól mam gratis worek na 4 miechy czyli rocznie 3 worki czyli jakieś 600-700zł. Nie wiem może i nie jest to dużo. Najgorzej jak mi się wszystko porozjeżdża wtedy koszt ICP plus dozowanie ewentualnych mikro czy makro może być kosztowne lub worek lepszej soli na większą podmiankę. W sumie jak SS też jest od AF to nie jest tak do końca inna sól??.

owler

owler

Akurat Balling mniej więcej same prochy wychodzi około 300zł rocznie(licząc w tych 5kg wiaderkach, Ca chyba 3,5kg) do tego strongi w 250ml butlach też 300zł (1,5 opakowania rocznie, 1ml każdego dziennie). Nie wiem ile teraz kosztują same proszki takie z chemicznego ale zakładając że są o połowę taniej w co wątpię to tylko mi daje 150 zł oszczędności rocznie. Liczę przy konsumpcji każdego płynu po równo 200ml na dobę. A sól mam gratis worek na 4 miechy czyli rocznie 3 worki czyli jakieś 600-700zł. Nie wiem może i nie jest to dużo. Najgorzej jak mi się wszystko porozjeżdża wtedy koszt ICP plus dozowanie ewentualnych mikro czy makro może być kosztowne lub worek lepszej soli na większą podmiankę.

owler

owler

Akurat Balling mniej więcej same prochy wychodzi około 300zł rocznie(licząc w tych 5kg wiaderkach, Ca chyba 3,5kg) do tego strongi w 250ml butlach też 300zł (1,5 opakowania rocznie, 1ml każdego dziennie). Nie wiem ile teraz kosztują same proszki takie z chemicznego ale zakładając że są o połowę taniej w co wątpię to tylko mi daje 150 zł oszczędności rocznie. Liczę przy konsumpcji każdego płynu po równo 200ml na dobę. A sól mam gratis worek na 4 miechy czyli rocznie 3 worki czyli jakieś 600-700zł. Nie wiem może i nie jest to dużo. Najgorzej jak mi się wszystko porozjeżdża wtedy koszt ICP plus dozowanie ewentualnych mikro czy makro może być kosztowne lub ewentualnie worek lepszej soli na większą podmiankę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.