Skocz do zawartości

Historia edycji

Nexor4

Nexor4

@wwo Węgiel stosowałem od samego początku moczenia skały ze względu na to że było na niej trochę glonów, a Po4 jakie z niej wyszło wynosiło 0.5. Ostatnio wymieniłem stary bo był w akwarium ponad miesiąc

3 godziny temu, Arek77 napisał:

Pył z węgla ani nie zaszkodzi obsadzie, ani nie przeloży się bezpośrednio na wzrost glonów. Węgiel aktywny to nie jest CO2:)

Jestem tego świadom że to nie to samo, po prostu nie byłem pewny co do tego, a żadnego tematu na forach nie udało mi się znaleźć

5 godzin temu, PawelM napisał:

Fajnie ta skała wygląda, będę śledzić losy tego akwarium : ))

Dzięki, postaram się nie zawieść, a plany są duże :D Marzy mi się fungia, heliofungia lub ukwiał phymanthus na czarnym podłożu, będzie pięknie kontrastowało

Nexor4

Nexor4

@wwo Węgiel stosowałem od samego początku moczenia skały ze względu na to że było na niej trochę glonów, a Po4 jakie z niej wyszło wynosiło 0.5. Ostatnio wymieniłem stary bo był w akwarium ponad miesiąc

3 godziny temu, Arek77 napisał:

Pył z węgla ani nie zaszkodzi obsadzie, ani nie przeloży się bezpośrednio na wzrost glonów. Węgiel aktywny to nie jest CO2:)

Jestem tego świadom że to nie to samo, po prostu nie byłem pewny co do tego, a żadnego tematu na forach nie udało mi się znaleźć

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.