Skocz do zawartości

Historia edycji

wwo

wwo

Ja mam otwory zrobione na tylnej, niewidocznej ścianie szafki. Masz dużo większą szafkę więc 1000 obr. to może być trochę mało. Mój ma 3000 i co jakiś czas trzeba go z kurzu wyczyścić, także dodatkowo pomyśl, byś mógł go wyjąć do czyszczenia i ewentualnej, przyszłej wymiany. W połowie tygodnie mogę zrobić fotki, bo aktualnie nie ma mnie w domu. No i jeśli zależy na ciszy, to pomyśl o tej macie wygłuszającej, super sprawa;)

Jeszcze tylko dopisze, że przy takim układzie otworów, to po wyłączeniu na noc wentylatora delikatny, ale to bardzo delikatny nalot wilgoci jest zauważalny tylko w części sumpa. Tam gdzie jest elektronika, sucho

wwo

wwo

Ja mam otwory zrobione na tylnej, niewidocznej ścianie szafki. Masz dużo większą szafkę więc 1000 obr. to może być trochę mało. Mój ma 3000 i co jakiś czas trzeba go z kurzu wyczyścić, także dodatkowo pomyśl, byś mógł go wyjąć do czyszczenia i ewentualnej, przyszłej wymiany. W połowie tygodnie mogę zrobić fotki, bo aktualnie nie ma mnie w domu. No i jeśli zależy na ciszy, to pomyśl o tej macie wygłuszającej, super sprawa;)

wwo

wwo

Ja mam otwory zrobione na tylnej, niewidocznej ścianie szafki. Masz dużo większą szafkę więc 1000 obr. to może być trochę mało. Mój ma 3000 i co jakiś czas trzeba go z kurzu wyczyścić, także dodatkowo pomyśl, byś mógł go wyjąć do czyszczenia i ewentualnej, przyszłej wymiany. W połowie tygodnie mogę zrobić fotki, bo aktualnie nie ma mnie w domu

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.